Vi, som lever pĂĽ en stor fod. Den 27. marts 2012.

Vist 1.445 gange.

Linda med nye øreringe.
Linda med nye øreringe.
Af Linda T. Pedersen.

Jeg var klar til at prøve rigtige øreringe for første gang. Da jeg var bange for, at jeg ikke kunne fü dem i uden hjÌlp, besøgte jeg min ekskone, sü hun kunne hjÌlpe mig, hvis det gik galt. Først blev et par øreringe med vedhÌng og tilhørende halskÌde prøvet. Der sad jeg med smykker, da min yngste datter kom ind af døren. Hun blev meget overrasket og glad. Jeg kunne ikke sü godt tage hjem med store øreringe, sü jeg skiftede til ørestikker. Efter at have fumlet i tyve minutter sad de pü plads.

Fredag den 30. marts 2012 var der sammenkomst i BeboerBrugsen. Vi havde besøg af Line og Thomas fra Mia Man, som laver og sĂŚlger sko i størrelse 41 – 44.

Jeg har hidtil vĂŚret meget forsigtig med min makeup, da jeg er nervøs for at overdrive. En mulighed var at fĂĽ lagt makeup hos en frisør, men jeg er lidt for nĂŚrig. I stedet har jeg valgt at hyre min ĂŚldste datter – sĂĽ bliver pengene i det mindste i familien.

Vi mødtes kl. to i Matas, og hun valgte en brunlig farvekombination til min øjenskygge. De blü nuancer, som jeg har købt i Magasin, kan hun ikke lide.

Marianne Peuckert byder velkommen.
Marianne Peuckert byder velkommen.
Først lakerede hun mine negle. Derefter lagde jeg selv concealer og foundation. Sü gik hun ellers i gang med at jÌvne foundation ud. Derefter pudder, øjenbryn, mascara, øjenskygge og lÌbestift. Jeg klÌdte om og tog min paryk pü. Min datter rettede mit hür og satte øreringene i mine øre.

Jeg var i god tid, troede jeg indtil jeg opdagede, at mit dameur stadig gik pü vintertid. Min datter er den første i min familie, som har set mig som kvinde. Jeg var klÌdt i det tøj, som hun har sammensat.

Jeg ankom til BeboerBrugsen ti minutter før, vi skulle spise. NÌste gang begynder jeg noget tidligere. Jeg tror, vi var omkring tyve fremmødte inklusiv vores to gÌster. Vi spiste en hyggelig middag.

Marianne Peuckert, Thomas Willemoes Høyer og Line Rebecca Rumhult til højre.
Marianne Peuckert kigger pü strømper. Thomas Willemoes Høyer i midten. Line Rebecca Rumhult til højre.
Da vi havde spist, fortalte Thomas om deres baggrund, om ideen til firmaet og alle de problemer, de havde med at fü produceret sko i en ordentlig kvalitet. De havde brugt meget tid i Kina, men forgÌves. Efter finanskrisen var de europÌiske skofabrikker blevet mere interesserede i at fremstille sko i mindre serier, og de fandt en fabrik i Østeuropa, som de har et godt samarbejde med.

Det sÌrlige ved deres sko er, at de fra start er designet til størrelse 42. Nür en sko, der er designet til størrelse 37 bliver fremstillet i størrelse 44, bliver proportionerne i skoen forvredet. Det gør, at mange store sko ser klodsede ud, og für samtidig foden til at virke større. Deres sko er derimod designet til at fü foden til at virke mindre.

Thomas Willemoes Høyer.
Thomas Willemoes Høyer fortalte om deres firma.
Line Rebecca Rumhult.
Line Rebecca Rumhult fortalte om styling.
Line fortalte os om styling. Hun forklarede, hvordan hun havde valgt sit tøj, sko og hvorfor, hun havde sat sit hür op. Det er vigtigt at der er et samspil mellem de forskellige delelementer.

Vi blev spurgt om hvor mange af os, der havde tĂŚnkt over vores pĂĽklĂŚdning, det havde alle. Hvor mange, der havde planlagt i flere dage, nĂŚsten alle. Hvor mange, der havde talt med en stylist, ingen. Hemmeligheden bag de kendte kvinders flotte pĂĽklĂŚdning er, at de alle bruger en stylist.

Linda prøver røde sandaler.
Linda prøver røde sandaler.
Efter foredraget blev skokollektionen stillet frem. Jeg kikkede lidt pü dem uden sÌrlig interesse, da jeg bruger størrelse 45 og derfor ikke ville kunne passe dem. Der var et par lÌkre røde sandaler og efter lidt tid tÌnkte jeg, der sker jo ikke noget ved at prøve dem. De passede perfekt.

Pludseligt blev det meget mere spĂŚndende. Først prøvede jeg et par røde sandaler – de var utrolig lĂŚkre. Derefter et par sorte sandaler. De var for store i størrelse 44, men størrelse 43 passede perfekt. Jeg havde aldrig troet, at en størrelse 44 ville vĂŚre for stor. Det ĂĽbner en ny verden af muligheder. De sko, jeg gerne ville have, var desvĂŚrre udsolgt i min størrelse.

Da jeg kom hjem, skulle de store øreringe ud, da de ikke er egnet til at sove med. Jeg var trÌt og havde ikke lyst til at bruge tyve minutter pü at putte de smü ørestikker i ørene. Nü, men man kan jo altid prøve. Efter et halvt minut sad de pü plads.

Linda T. Pedersen.