Any Lace den 9. marts 2009. Hvor svært kan det være.

Vist 383 gange.
Af Any Lace
Jeg er f√łdt som mandk√łn i et lille samfund, model 50, hvor det er meget sv√¶rt at v√¶re den , som man f√łler man er, problemet er fordomme og atter fordomme.
Jeg har v√¶ret omkring syv √•r, da jeg var i min f√łrste kjole, jeg legede meget med piger indtil jeg var omkring i 12 √•rs alder. Da jeg var i pupperteten, pr√łvede jeg min mors undert√łj, n√•r de ikke var hjemme, da jeg blev lidt √¶ldre, og begyndte at g√• i byen, havde jeg flere gange undert√łj p√•, det bedste jeg vidste, var at kikke i butiksvinduer hvor der var udstildt dukker som var if√łrt corsager, jeg har altid v√¶ret s√• fascinerer af corsager, de kvindelige former, kvinden er en fantastisk skabning i mine √łjne, og kvinden er altid kl√¶dt s√• smart, hvor jeg ofte t√¶nker p√•, hvor uintresante m√¶nd er, det samme t√łj hver dag, kovboybukser med h√¶nger√łv stor mave, smoking hvid skjorte slips, det samme hver dag, hvorfor er det kun kvinden der skal v√¶re smart, eller de fleste kvinder.

Op gennem √•rene har det v√¶ret lidt op og ned med trangen, jeg blev gift som 25 √•ring ,og har haft en dejlig familie, som jeg endnu har, med min kone og b√łrn, som er voksne og er fl√łjet fra reden, mit dobbeltliv har v√¶ret i dyb hemmelighed, det er utroligt hvor god man er til at, leve et dobbeltliv, s√• nogle gange har jeg v√¶ret uden for en d√łr, som kvinde, nu til dags g√•r n√¶sten hver dag, med kvindet√łj indenfor mit mandst√łj.
N√• men √•ren g√•r, og trangen til at v√¶re kvinde er bare blevet st√łrre og st√łrre for hver dag som g√•r, det er ikke s√• l√¶nge siden, at jeg vidste at jeg var transvestit, og jeg er helt klar over, at havde jeg ikke haft familie, levede jeg som transexuel i dag.

For 3 år siden, var jeg på vippen psykologisk, jeg kunne ikke mere, det måtte ud, men hvordan, jeg begyndte at lægge planer, om jeg nu fortalte min kone det, hvordan ville hun reagere, tusind tanker strejfede midt hoved, men det måtte siges på en eller måde.
S√• en dag, jeg plejer at arbejde for en kvinde, n√•r jeg har fri fra mit sejlende arbejde, jeg spurgte hende, om hun var en god psykolog, hvorfor spurgte hun, nej jeg sp√łrger bare, for jeg vidste hun var en jeg kunne lide p√•, hvad er det spurgte hun, det er noget jeg har k√¶mpet med hele livet, fortel mig hvad det er, s√• kom det, det som havde v√¶ret en hemmelighed hele mit liv, jeg er transvestit, en som g√•r i kvindet√łj spurgte hun, ja svarede jeg, hun trak p√• smileb√•ndet √• min gode ven sagde hun, vi fik en god og lang snak, og har snakket mange gange sammen om dette emne, men hun mente ikke, at hun kunne leve sammen med en transvestit.

Jeg skulle videre, og det var at fort√¶lle min kone, min hemmelighed, s√• en dag min kone k√łrte mig til flygpladsen, jeg skulle med skib, som l√• i Norge, jeg havde besluttet at nu skulle det fort√¶lles, men modet var ikke med mig, jeg gik ombord i flyet, uden at have sagt noget.
Da jeg kom ombord, gik det helt galt med min psyke, det m√•tte ud, s√• kom beslutningen, jeg SMSede til min kone og fortalte det hele, hun vidste ikke hvad en transvestit var, s√• jeg fortalte hvad det var, efter det var det ingen kontakt i 6 uger, n√•r jeg kom hjem igen, fik vi snakket ud, og vi har snakket meget, hun accepterer mig som jeg er, jeg har f√•et mit egent skab med t√łj, men jeg vil ikke provokere hende.
Indtil videre ser det ud til at fungere godt, dette var et lille glimt af mit transliv, jeg kunne have skrevet en hel bog.

Knus til alle meds√łstre.
Hilsen Any Lace.