Hvordan jeg fik arbejde hos Boutique Isabel. Af Charlotte Nielsen den 27. august 2004.

Vist 1.718 gange.

Charlotte Nielsen.
Charlotte Nielsen.
Af Charlotte Nielsen den 27. august 2004.
Hvordan fik jeg arbejdet hos Boutique Isabel?
Ja se hvordan, det hele kom i stand, er egentlig en sjov historie, s√• det jeg vil pr√łve at beskrive i denne lille historie.
Det startede med: “Der var engang….”

Nej ikke helt, men noget i den stil. Ved et tilfælde kom jeg ind på Isabels hjemmeside. Tror nu nok, at det var via Tinas side, at jeg fandt den, så en lille tak til Tina for hjælpen.
P√• Isabels hjemmeside s√• jeg, at hun s√łgte nogle, der kunne reklamere for hende og hendes forretning. Se det var jo noget lige for lille mig. ūüôā

Jeg satte mig ned og skrev en e-mail isat en kopi af den side, hvor hun s√łgte. Og s√• ventede jeg p√• at h√łre fra hende; og s√• ventede jeg p√• at h√łre med hende; og s√• jeg ventede med at h√łre fra hende.
Der skete bare intet. Efter en fjorten dages tid skrev jeg igen en e-mail. Og ventede og ventede og ventede. Intet skete!
En bekendt, jeg har i K√łbenhavn, tog forbi forretningen og snakkede med Isabel om, at jeg havde s√łgt p√• hendes annonce og skrevet e-mail til hende flere gange. Men hun havde ikke modtaget noget.
Det hjalp. Isabel ringede til mig, og vi aftalte, jeg skulle komme ind til hende, så vi lige kunne se hinanden an. Som sagt så gjort.

Charlotte Nielsen.
Charlotte Nielsen.
Det gik bare rigtigt godt. Der var god kemi imellem os med det samme.
Vi aftalte, at jeg skulle komme en fredag aften i april, hvor jeg skulle f√łlges med Katja – en transvestit, som skulle i byen s√•dan rigtigt for f√łrste gang, og s√• skulle vi reklamere for Isabels butik.
Vi kikkede f√łrst forbi Never Mind, men der var ingen. S√• vi tog videre til Madam Arthur, hvor hyggede os til hen ad klokken tre, fire om natten.
Nogle dage efter tog jeg ind til Isabel igen. Hun skulle jo have det t√łj, jeg havde l√•nt. Vi snakkede og hyggede os noget s√• godt i nogle timer.

Se nu havde jeg gået arbejdsledig Рdesværre i en fire års tid, og ville så gerne have noget og rive i. I tiden efter den fredag, hvor jeg reklamerede for Isabel, tænkte jeg meget over, om det mon var muligt at komme til at arbejde/hjælpe hende i forretningen.
Derfor tog jeg kontakt til Isabel for at forsl√• det og h√łre hende, om det kunne lade sig g√łre at komme til at arbejde i hendes forretning – eventuelt med noget l√łntilskud eller s√•dan noget.
Isabel var meget interesseret, men ville lige tænke over det.
Da Isabel vendte tilbage, fortalte hun mig, at det kunne v√¶re en rigtig god ide. Hun forstillede sig i f√łrste omgang, at hun kunne betale “s√• og s√• meget”.

Jamen – det var da bare fedt. Jeg fik ringet til den jobkonsulent, jeg var tilknyttet i kommunen og fortalte, at jeg kunne f√• arbejde, hvis kommunen ville hj√¶lpe med noget l√łntilskud.
“Det er skide godt”. Ja det var n√¶sten s√•dan, ordene faldt fra konsulenten. (De havde selv problemer med at finde noget til mig). Jobkonsulenten var meget hj√¶lpsom. Han mente, at jeg skulle starte med en slags praktik i en tretten ugers tid, f√łr jeg kom p√• l√łntilskud det n√¶ste halve √•r, hvilket s√• gerne skulle f√łre til fast ans√¶ttelse med l√łn fra Isabel.

Charlotte Nielsen.
Charlotte Nielsen.
S√• nu h√•ber jeg, at I alle sammen kommer ind i butikken og k√łber noget, s√• Isabel har r√•d til at beholde mig, og s√• kan jeg f√łle mig rigtig fastansat.
Nu m√• vi jo se hvad fremtiden bringer. Jeg er jo kun p√• pr√łve, og der skal jo v√¶re √łkonomi i det for Isabel, ellers har hun jo ikke r√•d til at have mig ansat, og det vil jeg v√¶re meget meget ked af, for jeg har det bare s√• godt og har f√•et mening med livet igen. Jeg f√łler mig mere levende.

I skal være meget velkomne til at komme ind i butikken og hilse på os og se alle de gode og dejlige ting, som vi sælger. I kan være sikre på, at I vil få en yders professionelt betjening af enten Isabel eller lille mig, Charlotte.
“Og hun levede lykkeligt til…..” nej ikke helt endnu, for jeg ved jo ikke hvad fremtiden bringer, men jeg ELSKER EVENTYR. *SS*

27. august 2004.
Knus alle sammen fra Charlotte.

* * *
Pr. 20. juni 2005 har Charlotte Nielsen fået officielttilladelse til at skifte fornavn til Nikita. Tina Thranesen.