Linda som fotomodel den 1. februar 2012.

Vist 1.995 gange.

En lang lilla festkjole med fjerboa og handsker.
En lang lilla festkjole
med fjerboa og handsker.
Af Linda T. Pedersen.
Efter min tur i teatret – Riddersalen – hvor jeg s√• forestillingen: Jeg er min egen kone, fik jeg lyst til at pr√łve at v√¶re fotomodel. Jeg ville finde ud af, hvordan jeg s√• ud med paryk og makeup. Desuden skulle jeg have en paryk og t√¶nkte, at det var en god m√•de at finde den rigtige p√•.

Selvf√łlgelig er jeg ikke en fotomodel, men Salon Isabel tilbyder en service, s√• man kan f√• sig en oplevelse som fotomodel. Nu har jeg grublet over, om jeg t√łr, og hvilken pakke jeg skal v√¶lge. Valget faldt p√• guldpakken.

Guldpakken best√•r af tre forskellige outfits, det eneste man beh√łver at medbringe er en badek√•be, et par sorte og et par hvide trusser. Jeg har valgt, at det ene outfit kun m√• indeholde ting jeg selv ejer. Nogle ting vil blive k√łbt p√• dagen.

Onsdag den 25. januar 2012.
Jeg ringede til Isabel og fik fremstammet mine √łnsker.
Det ene outfit, mit eget, er en sort blazer, sort nederdel, hvid skorte, et t√łrkl√¶de om halsen, lingeri, lidt smykker og et par stiletter. Hvorfor er netop det outfit s√• vigtigt? Fordi det var det f√łrste, jeg valgte, efter at jeg forstod at transvestisme ikke er sygt. Jeg f√łlte mig som f√łdt p√• ny, og derfor har netop det t√łj stor betydning for mig.
Isabel mente at min stil var Classic Woman, hvilket passer med over 90 % af mine indk√łb. Hun spurgte til de to andre outfit. Mine √łnsker var, at jeg ikke var for sexet og ikke kom til at lignede en teenager. Vi aftalte n√¶ste onsdag.

Lilla bluse, sorte gamacher og sort lakkorset.
Lilla bluse, sorte gamacher og sort lakkorset.
Jeg synes korsettet giver en flot talje.

Ti minutter sener ringede jeg igen til hende. Vi aftalte, at hvis vejret tillod det, blev det Covergirl i stedet, som er det samme som guldpakken med et outfit udend√łrs. Hun spurgte, om det skulle v√¶re et √łde sted, et sted med f√• mennesker eller et bef√¶rdet sted. Dum som jeg er, valgte jeg et sted, hvor der ikke er for mange mennesker. (Det kan jeg stadig √¶ndre). Steder, hvor der er mange mennesker, ser stort set ingen hinanden. Steder, hvor der er f√• mennesker, ser man alle.

Det er mit eget t√łj
Det er mit eget t√łj og mine egne sko med den paryk, jeg k√łbte.
Til arrangementet i TiD havde jeg st√łvler p√• i stedet.

“Er jeg en kylling, eller holder jeg fast i mit f√łrste valg? Jeg er lidt i tvivl, om jeg skal √łnske godt eller d√•rligt vejr. Jeg tror, jeg h√•ber p√• godt vejr, s√• jeg kan lufte min flotte hvide frakke. Min sorte dunfrakke er lidt for ungdommelig efter min smag”.

Dagene imellem
Torsdag: Så ud til at blive godt vejr på onsdag, men koldt.
Fredag: Vask af morgenkåbe, godt vejr onsdag.
L√łrdag: D√•rligt vejr onsdag.
S√łndag: Vask af sort t√łj. Godt vejr onsdag.
Mandag: Måske godt vejr onsdag.
Tirsdag: Stryge t√łj og pakke, lidt sne onsdag.

Tirsdag den 31. januar 2011.
“Det er i morgen, jeg skal v√¶re model”. Sommerfuglene i maven var blevet til konge√łrne. Det at stryge t√łj er faktisk utroligt beroligende. Jeg har t√¶nkt p√• at k√łbe en mindre taske, da den jeg har, er p√• 110 liter, og jeg f√łlte den er lidt for stor til form√•let. Efter at have pakket inds√• jeg, at min taske ikke var for stor.

Onsdag den 1. februar 2012.
Tidligt op, i bad og t√¶t barbering. I toget grublede jeg meget over, hvad jeg havde rodet mig ud i. Nerverne var p√• h√łjkant. Jeg m√łdte Isabel, og hurtigt f√łlte jeg mig helt tryg. Hun viste mig forslag til outfit. Jeg ville ikke selv have fundet p√• dem, men syntes de var gode.
Der sad jeg s√• med min r√łde morgenk√•be med lingeri og brystproteser under. Jeg fik lagt makeup inklusiv kunstige vipper, fik en paryk p√• og h√•ret blev sat med indtil flere h√•rn√•le. Makeup er en st√łrre videnskab, end jeg troede. Til sidst fik jeg en lilla selskabskjole, sorte handsker, smykker, fjerboa og h√łjh√¶lede sko p√•.
Nu var tiden kommet til at se sig selv i spejlet. Jeg forventede at se en mand i damet√łj, men det, jeg s√•, var en kvinde. Selv synes jeg, at jeg er k√łnnere som kvinde end mand.

Udend√łrs som Linda for f√łrste gang i mit liv - og jeg n√łd det. Det er min egen frakke og de st√łvler, jeg k√łbte.
Udend√łrs som Linda for f√łrste gang i mit liv – og jeg n√łd det.
Det er min egen frakke og de st√łvler, jeg k√łbte.

N√• – nu var den sv√¶reste del overst√•et, troede jeg. N√•r man er model, bliver man kostet rundt af fotografen, sid/st√•/lig, s√•dan, kik op, kik ned. Jeg l√¶rte, hvordan jeg skulle side, og hvordan, jeg skulle placere mine h√¶nder. Efter 100 billeder skiftede jeg til det andet outfit, og Isabel sn√łrede korsettet. Sikke en talje jeg fik. Parykken blev ogs√• skiftet. Flere billeder. Til sidst var det mit eget t√łj og en ny paryk. Efter endnu flere billeder, spurgte Isabel, om jeg ville have nogle udend√łrs billeder. Jeg var ikke helt sikker p√•, om jeg turde, men t√¶nkte, at det var nu eller aldrig.

Vi gik ned af gågade til et torv foran en lille kirke. Jeg blev overrasket over, at der ikke var nogen, der gloede underligt på mig. Under min teatertur, havde jeg fået at vide, at det ikke var noget problem. Men jeg var ikke helt sikker på, at det også gjaldt mig.

Tilbage hos Isabel blev makeuppen fjernet, da jeg stadig levede skjult med min transvestisme. Jeg k√łbte de st√łvler, jeg havde p√• udenfor, lidt t√łj og en paryk.

Da jeg kom hjem, var jeg træt. Jeg er ikke vant til at stå op kl. 4.00, så jeg tog en lur. De næste par timer blev brugt på at kikke billeder. Der var over 600. Efter dagens oplevelse var min selvtillid helt i top, og jeg er blevet mere sikker i min erkendelse af, at jeg er transvestit.

Fredag den 3. februar 2012.
Der var arrangement i TiD i K√łbenhavn. Jeg ankom med min store taske kl. 18.00. Der var en time til arrangementet begyndte, s√• jeg havde god¬†tid til at kl√¶de om og l√¶gge makeup. Efter tre kvarter kaldte jeg p√• Pernille Feline, som havde lovet mig at hj√¶lpe med parykken. H√•ret blev sat, og jeg gik ud i gangen, hvor den f√łrste jeg m√łdte Tina Thranesen. Hun spurgte “Er det..?” Jeg pippede forsigtigt “ja”. S√• sagde Tina, at hun var meget usikker p√•, om det var den mand, hun havde m√łdt og talt med i Riddersalen, og at det n√¶sten ikke var til at forst√•, at det var tilf√¶ldet, og at jeg var en flot kvinde.
Det var dejligt, at hun blev glad for at se mig. Det var en hyggelig aften, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg deltager i en af de sammenkomster, som TiD laver.

Linda T. Pedersen.