Malene Andreasen fik kønsskifteoperation i Thailand i stedet for Danmark. Oktober 2012.

Vist 1.374 gange.

Malene Andreasen.
Malene Andreasen.
Den 11. august 2012 rejste Malene Andreasen til Thailand, hvor hun den 16. august fik foretaget sin kønsskifteoperation hos doktor Chettawut. Operationen forløb godt og den 6. september rejse hun tilbage til Danmark.
Journalist Freddy Hagen har i oktobernummeret af onlinetidsskriftet Out & About skrevet en artikel derom pĂĽ side 20 og 21.

Herunder bringes et par appetitvĂŚkkende citater fra artiklen.
“Hotellet ligner alle mulige andre hoteller i udkanten af Bangkok, men halvdelen af gĂŚsterne ser lidt anderledes ud. De er kommet hertil fra hele verden for at blive kønsskifteopereret pĂĽ doktor Chettawuts berømte plastikkirurgiske klinik.
Malene Andreasen er en af dem.”

Malene Andreasen har sparet op til operationen, der skal give hende en kunstig vagina. Det kommer til at koste 60.000 kroner. Hun kunne ogsĂĽ have valgt at opsøge Sexologisk Klinik i Danmark og ansøge om behandling og kønsskifte der, men det har aldrig vĂŚret en mulighed for hende.”

“Doktor Chettawut har lovet Malene Andreasen, at hun fĂĽr en vagina, der kommer til at svare til hendes alder. Den kommer til at bestĂĽ af indre og ydre skamlĂŚber, klitoris samt en fordybning.
“Jeg kalder det for kunstkirurgi. Det kommer til at blive meget vellignende, og jeg kommer med stor sandsynlighed til at have mange intakte følelser dernede.” “

* * *
Out & About oktober 2012 i online-version.