His Name is Rebecca

Vist 171 gange.

His Name is Rebecca
His Name is Rebecca

Titel His Name is Rebecca
Forfatter Rebecca Tallon De Havalland
Forlag Poolbeg Press Ltd.
Udgivet 26. august 2010
Sprog Engelsk
Antal sider 305
ISBN-10 1842234447
ISBN-13 978-1842234440

Hvad gør du, hvis du er født fanget i den forkerte krop?
Eamon Tallon var glad for at vÌre anderledes, men foretrak püklÌdningsdukker for fodbolde. Hans liv blev knust, da han i syv ürs alderen blev seksuelt misbrugt pü en skole drevet af en religiøs orden. Hans rejse for at finde sig selv blev lang og snoet. Som Eamon Tallon, men mest kendt som Ross, blev han blev gift, han valgte en brudekjole og bryllupsrejsen blev en tøj-shoppingtur til London. Som Ross, en talentfuld frisør, levede han som homoseksuel mand.
Til sidst blev han klar over sandheden: Han var en kvinde i en mands krop. Rebecca var den første transseksuelle i Irland, som fik foretaget en kønsskifteoperation.
Men der var mange liv, som skulle leves – bordelmutter i et mandebordel i Amsterdam, mishandlet hustru, heroinnarkoman i London, natklubvĂŚrtinden Lady V i Dublin – før Rebecca endelig fandt lykke og succes – og et barnebarn, hun ikke vidste, at hun havde.
Dette er den inspirerende selvbiografiske historie om en kvinde, der mod alle odds kÌmpede for opfyldelse af sine indre drømme og vandt.

* * *
Omtale af bogen hos Amazon, hvor den ogsü kan købes.