Natascha Bosses klage over Sexologisk Klinik den 19. april 2007.

Vist 868 gange.

Natascha Bosse
Natascha Bosse
Taastrup den 19-04-2007

Att. Ellids Kristensen
Sexologisk Klinik
Rigshospitalet
Afsnit 7411
Blegdamsvej 9
2100 K√łbenhavn √ė

Lige nu er jeg vred, skuffet og ked af det p√• samme tid, det er en f√łlelse som jeg sj√¶ldent har, men n√•r den endelig kommer frem, s√• tordner det ud!!

Vred: vred over at have fået den henvisning, jeg skulle have lyttet til mit indre omkring SK, de er stadig nogle paddehatte derinde.

Skuffet: skuffet fordi det er den eneste instans i DK som kan hj√¶lpe med et navneskifte f√łr en evt. Operation, jeg ved hvor jeg skal hen, jeg ved hvordan jeg kommer derhen, men lige nu er der kun omveje.

Ked af det: fordi hende den s√•kaldte psykolog jeg snakkede med ikke engagerede sig i samtalen, det tog n√łjagtig 37 min. S√• havde hun spurgt hvor tit jeg dyrker sex, hvordan jeg dyrker sex og om jeg var blevet seksuelt overfaldet eller voldtaget!!

HVAD FANDEN HAR DET MED MIG OG MIN SAG AT G√ėRE!?!?!?!?!?

Jeg var til samtale hos Rikke Kildev√¶ld p√• Sexologisk Klinik Rigshospitalet, og aldrig i mit liv har jeg f√łlt mig s√• nedv√¶rdiget.

Jeg blev hentet i venteværelset, Rikke sagde bare Bosse da hun godt kunne se jeg ikke ligefrem lignede en mand! Jeg sagde ja og rejste mig og gik med hende.

Da jeg kommer op p√• f√łrste sal, st√•r der en pige som er psykologistuderende, hun skal v√¶re med til samtalen f√•r jeg at vide..

Samtalen starter med: hvorfor vil du g√• herinde, jeg sidder med flot make-up, lys paryk, p√¶ne h√łjh√¶lede sko, dyr frakke til 12000 kr og en gucci taske over skulderen, p√• papiret st√•r der Nick Bosse og jeg ligner en kvinde, s√• kommer sp√łrgsm√•let, hvorfor vil du g√• herinde?

Så kiggede hun i et stykke tid efter en consentform som de skulle bruge til at indhente oplysninger fra min gynækolog og min psykiater, så sendte hun den psykologistuderende ned til sekretæren for at hente den.

Jeg blev lige lovligt k√¶k og sagde, er det ikke √•benlyst?, det skal lige siges at man i den personprofil man sender ind skal skrive hvad problemet er og en evt. L√łsning p√• det.

Samtalen g√•r i gang og jeg f√•r stillet forskellige sp√łrgsm√•l, som jeg rent faktisk har svaret p√• 1 gang p√• papir, hun stiller nogle meget n√¶rg√•ende sp√łrgsm√•l omkring min seksualitet, jeg siger at jeg har en k√¶reste, mandlig og hun siger s√•, s√• du er b√łsse!, nej jeg er en heteroseksuel kvinde, jeg forklare at jeg har haft 2 forhold og det nuv√¶rende er mit andet og at vi har v√¶ret sammen i 5¬Ĺ √•r (her kommer s√• ingen sp√łrgsm√•l omkring hvordan han tager det, det manglede faktisk)

Hun sp√łrger hvor mange sexpartnere jeg har haft igennem tiden, hun sp√łrger hvor tit jeg har erektion, hvor tit jeg onanere og hvor tit og hvordan jeg dyrker sex med min nuv√¶rende k√¶reste, ting jeg ikke rigtigt kan finde relevante for den situation jeg er i nu, sp√łrgsm√•l som for mig var meget personlige og de gik mere i dybden end de egentlig burde.

Hun sp√łrger ogs√• om jeg har v√¶ret udsat for incest, vold eller seksuelt overfald, jeg bliver lidt irreteret og siger defin√©r sp√łrgsm√•let, s√• siger hun bare, det er bare noget vi skal sp√łrge om!!, jeg svare s√• nej!

Hun sp√łrger ogs√• p√• et tidspunkt ind til at jeg i den profil jeg har vedlagt, ang. den nye medicin jeg f√•r, jeg forklarer at de papirer har jeg liggende i min taske og hun skal nok f√• dem, 3 gange sp√łrger hun til den nye medcin, som jeg ogs√• forklarer hende hvad er, at papirene ligger i min taske og hun skal nok f√• dem udleveret da det har relevans for min sag.

Hun sp√łrger hvad jeg laver i min fritid, jeg forklarer hende at jeg stiller op til bestyrelsen i PFT og jeg har meldt mig ind i Socialdemokratiet da jeg tror p√• at jeg kan v√¶re med til at g√łre en forskel, jeg kigger hende dybt i √łjnene og fort√¶ller hende p√• en h√•rd, men k√¶rlig m√•de at det p√• ingen m√•de er sjov at v√¶re TS/HBS person i DK i dag, der er alt for mange gamle og for√¶ldede love, som praktisk g√łr det umuligt for en HBS person at leve et nogenlunde normalt liv, som jeg siger til hende, der er nogen der har for meget magt!

Hun sp√łrger s√• hvad mit form√•l med at g√• p√• SK vil v√¶re, jeg forklarer hende at mit form√•l er at f√• lov til at skifte navn, jeg er ligeglad med om der st√•r M el. F i mit pas indtil videre, men mit navn vil jeg gerne have √¶ndret, ogs√• n√•r jeg skal ud og have nyt job, s√• er det ikke s√• fedt man st√•r i damet√łj og n√•r man giver sit skattekort, s√• st√•r der et mandenavn, nej det er ikke fedt, og som en spydig bem√¶rkning n√¶vner jeg at jeg ville √łnske jeg boede i Spanien med den nye lov der lige er vedtaget.
Hun siger at man f√łrst kan komme i betragtning til nyt navn n√•r man har g√•et derinde i 1 √•r, s√• er det dem der skal tage stilling til om man er “egnet” til at f√• skiftet navn.

Hun p√•peger at de ikke kan give mig hormoner eller indstille mig til operation da jeg er for tyk, jeg p√•peger overfor hende at jeg er p√• hormoner som jeg har f√•et igennem min gyn√¶kolog og at jeg ikke √łnsker at blive opereret i DK da kirugerne ikke er dygtige nok!
Efter jeg har gjort det klart for hende at jeg ikke √łnsker disse ting, s√• gentager hun endnu engang at de (SK) ikke kan give mig hormoner eller indstille mig til operation, da jeg er for tyk! Atter engang skal jeg forklare hende, denne gang med en lidt mere h√•rd tone, at jeg er p√• hormoner, at jeg ikke √łnsker at blive opereret i DK da kirugerne ikke er dygtige nok!

P√• et tidspunkt siger hun at hun ikke har mere at sp√łrge om, jeg giver hende en mulighed for at stille sp√łrgsm√•l som hun evt. m√•tte have, hun har ingen, hun sp√łrger den studerende om hun har noget der skal snakkes om, men det har hun s√• heller ikke, s√• er vi vist f√¶rdig, hun rejser sig og √•bner d√łren, jeg pakker mine ting sammen og f√łler n√¶sten jeg bliver smidt ud af v√¶relset, jeg siger p√¶nt farvel til hende og den studerende og g√•r ud til bilen!
Jeg sidder i bilen i ca. 5 min, jeg er s√• rystet over oplevelsen at jeg ikke kan k√łre, hele vejen hjem i bilen kan jeg m√¶rke min vrede!

Om hende:
Under hele samtalen virker hun √•ndsfrav√¶rende og ikke til stede, hun virker ikke oprigtig i den m√•de hun skal “analysere” mig, hun gentager sig selv flere gange, og sp√łrgsm√•lene omkring voldt√¶gt er helt ude i torvene, hun er ikke spor personlig, og man har slet ikke lyst til at svare p√• hendes sp√łrgsm√•l.
De sp√łrgsm√•l jeg havde troet der ville komme glimrede med deres frav√¶r, sp√łrgsm√•l om min konkrete situation og hvordan vi skal kunne h√•ndtere den.
Jeg f√łler mig tr√•dt p√•, ikke taget seri√łst og som en udstillingsdukke, jeg havde ikke bedt om at der m√•tte komme en studerende med ind i samtalen, en samtale jeg troede var for at guide mig den rette vej ind til den rette psykolog/psykiater derinde, det kan ikke v√¶re rigtigt at man skal udstilles p√• den m√•de for at f√• hj√¶lp!
Det jeg savnede var en god omgang empati, den var ikke eksisterende, hverken i forhold til mig eller den studerende, der var ingen sp√łrgsm√•l om min person, men alt handlede om sex, seksualitet og hvad dertil h√łrer.
Jeg savnede en fremgangsm√•de for HBS personer, hun spurgte til h√łjre og venstre, men ramte aldrig plet.

Om Rikke kan jeg kun sige, hun burde ikke arbejde med Transseksuelle!

Jeg har ogs√• h√łrt fra flere andre personer at hun er meget utilfredstillende at v√¶re i “behandling” hos.

Den 30-04-07 skal jeg ind til samtale hos Hanne Horsb√łl, jeg h√•ber virkelig at hun er bedre til at have med Transseksuelle at g√łre, jeg havde spurgt p√¶nt om det var muligt at komme til at tale med Eva Grahn, men den mulighed har jeg ikke f√•et, desv√¶rre, da jeg kun har h√łrt hende blive rost til skyerne..

Hvis der er noget du vil have uddybet, så kan jeg kontaktes på tlf. 4041-9993 eller på tlf: 4399-9993

Med Venlig hilsen

Natascha Bosse
Taastrupgårdsvej 13,2th.
2630 Taastrup