Præsentation den 11. marts 2009 af Pernille Feline, der den 13. februar 2009 blev valgt som formand for TiD.

Vist 748 gange.

Pernille Feline.
Pernille Feline.
Af Pernille Feline den 11. marts 2009.
Hej alle s√łde venner!

Jeg m√• nok sige, at jeg skulle dreje mit hoved 137 grader rundt efter, at jeg p√• generalforsamlingen den 13. februar 2009 blev valgt til formand for Transvestitforeningen i Danmark – TiD. Nu er jeg pludselig “p√•” hele tiden, og det er jo noget, der forpligter. Jeg vidste det jo godt, men det er jo tit s√•dan, at ting kommer bag p√• √©n trods det, at man viste, det vil komme.

Jeg vil gerne pr√¶sentere mig selv for dem, der ikke har m√łdt mig endnu. Jeg er 45 √•r gammel og bor alene ude p√• landet i et lille hus med str√•tag uden for Glums√ł. For 6 √•r siden splittede min kone og jeg op og flyttede hver til sit. Hun flyttede til S√łnderjylland sammen med vores datter, som nu er 15. √Čn af √•rsagerne til dette var transvestismen – desv√¶rre. Det blev s√• startskuddet p√• min l√łbebane som pige.
Jeg er ogs√• svensk statsborger. Jeg har et svensk pas. S√• er det sagt. Intet ondt i det. Svenskere er jo ogs√• mennesker, har jeg h√łrt.
Men, der kan alts√• snige sig nogle stavefejl og ordlyd ind, som ikke h√łrer hjemme i det danske sprog. Og det danske sprog har jeg egentlig aldrig l√¶rt 100 %. Jeg har faktisk ogs√• tabt det svenske sprog efter 20 √•r i Danmark, s√• jeg kan kun skrive og tale svensk og dansk til 80 %. I m√• leve med det, og kan I ikke forst√•, hvad jeg skriver, s√• v√¶r s√łd at give mig besked.

I skrivende stund pr√łver jeg at samle tr√•dene til vores bestyrelse, s√•dan at vi kan finde vores ben, uden Katja Tordrup.
Katja er der selvf√łlgelig, men hun skal jo trappe ned p√• sit “misbrug” af sig selv.

Jeg har taget formandsposten, fordi jeg har et meget svagt hjerte for transvestismen. Jeg havde ikke nogen rigtige venner, inden jeg sprang ud, men jeg skal love for, at jeg fik nogle, da jeg var sprunget ud. S√•gar min nabo og hans familie er jeg blevet rigtig god ven med – det var jeg ikke f√łr. De tog det ganske stille og roligt og ret op og ned, da jeg fortalte dem, hvordan det stod til med mig. Siden har vi f√•et mange gode stunder sammen over en √łl.
Nu bor jeg lidt ude på landet, så jeg skal forbi naboen hver gang, jeg skal ud som Pernille, så det var ret uundgåeligt, at de troede at et fremmed kvindfolk havde stjålet Pers bil. Eller det der var værre.

Efter at jeg f√łrste gang tog mod til mig og skrev til Katja i oktober 2005, at jeg godt kunne t√¶nke mig at deltag i et af TiD‘s m√łder, er det bare g√•et st√łt fremad.

Pernille Feline.
Pernille Feline.
Jeg tror, der gik et par m√•neder, s√• havde jeg v√¶ret p√• min f√łrste indk√łbstur i Illum som pige. Det eneste, jeg gjorde, var, at jeg parkerede bilen under Illum, gik op og k√łbte et par skindhandsker til 300,- og l√łb ned til bilen igen og k√łrte hjem i en fart. Sveden piblede ud af panden p√• mig. Jeg tror ikke, at der var nogen, der “opdagede”, at det rent faktisk var en mand, der kom rasende op ad trapperne i Illum (ironi).
Efter den oplevelse fandt jeg ud af, at man faktisk ikke beh√łver t√¶nke over, hvad folk t√¶nker. De m√• jo t√¶nke, hvad de vil. Selvf√łlgelig kigger folk, de kan jo se, at det er et mandfolk, der g√•r der. Og det skal de have lov til. Og de m√• selvf√łlgelig endelig ogs√• sp√łrge.
Det er faktisk en dejlig fornemmelse, n√•r der er √©n, der henvender sig til √©n. De sp√łrger som regel nysgerrigt til f√¶nomenet, og som regel kommer der en s√łd bem√¶rkning om det t√łj, man har p√•, eller om det er ens eget h√•r, man har p√• hovedet.
De, der ikke har pr√łvet det endnu, skulle tage og pr√łve det.
Hvis man ikke t√łr g√• ud alene, kunne det m√•ske v√¶re en god id√© at finde en veninde i foreningen, der “vil tage dig i h√•nden” og g√• en tur.
En god start vil i s√• fald v√¶re at komme til et af vores m√łder, hvor man jo h√łjst sandsynligt kan finde nogen, der har lyst til en lille pigetur.

Jeg regner ikke med at revolutionere foreningen, for den ser jo ud til at have det godt. Vi skal bare s√łrge for, at vi har nogle gode m√łder, og at vi promoverer transvestismen p√• en god m√•de. Jeg gl√¶der mig til at se dig til vores m√łder, og du skal v√¶re hjerteligt velkommen. Du kommer selvf√łlgelig, som du har lyst at komme.

Vi ses
Mange Qnuz
Pernille Feline
Pernilles logo.
Formand for TiD, Transvestitforeningen i Danmark.