Spgsm. 69 af 12. maj 2015 om regeringens holdning til kritikken i de afsluttende bemærkninger til den ottende periodiske rapport for Danmark fra Udvalget til afskaffelse af diskrimination imod kvinder.

Vist 87 gange.
Ligestillingsudvalget stillede den 12. maj 2015 sp√łrgsm√•l 69 – Alm. del 2014-15 – om regeringens holdning til kritikken i de afsluttende bem√¶rkninger til den ottende periodiske rapport for Danmark – CEDAW/C/DNK/CO/8, fra Udvalget til afskaffelse af diskrimination imod kvinder, der er nedsat medf√łr af Konvention om afskaffelse af alle former for diskrimination imod kvinder (Convention on the Elimination
of All Forms of Discrimination against Women
), til udenrigsminister, Martin Lidegaard (RV) og til b√łrne-, ligestillings-, integrations- og socialminister, Manu Sareen (RV).

Sp√łrgsm√•l
Ministeren bedes svare på, hvordan regeringen forholder sig til kritikken fra FN i de konkluderende observationer til den 8. rapport om Danmarks efterlevelse af CEDAW-konventionen. Herunder bedes ministeren svare på, hvilke tiltag regeringen påtænker at iværksætte i anledning af de enkelte kritikpunkter.

* * *
Folketingets journal vedr√łrende sp√łrgsm√•let.
Sp√łrgsm√•let i pdf-format hos Folketinget.